//Moody// VALÓTLAN VILÁG

 2011.09.13. 12:49

Itt van az ősz, itt van újra…és itt van a messiásként várt ki-beszavazásos élő társadalomparódia, a valójában nem való, sokkal inkább Valótlan Világ. Hogy mi köze a műsornak a blog témájához? Nem nehéz kitalálni. A dugásmentesre light-osított valóságshow helyett, a „ki kit dug meg és mikor” nyúlketrec-logika hódít a reflektorfényben fotoszintetizáló munkanélküliek körében. Mivel Magyarhonban az egy nőre eső kanos férfiak aránya viszonylag magas. A hosszú évszázados történelmi szopás egyedüli győztese a nők génállománya volt hazánkban, amihez jó koktél gyanánt jelentős számú európai népcsoport önkényes befröccsentéssel igencsak hozzájárult. Így a WC után általános és sokkal gusztusosabb közhely, hogy Magyarország pina-nagyhatalom. Visszatérve az eredeti gondolati szálhoz, az Éden Hotel gömbdobálása és az Aranypart koncepciótlan kefélésközpontú storyline-ja mellé az csodálatos RTL Klub csatorna (mit csatorna…kanális!) érezvén a piaci rést a pajzson, újabb pároztatási vegylabort gyártott, jó sok kamerával. A következőkben ezeken a kategóriákon megyek végig. (A szereplők listája és fényképei itt érhetők el: http://valovilag.hu/versenyzok/osszes) Előrebocsátom, hogy rendkívül cinikus és csak fényképen alapuló leírások következnek, amik az eddigi négy széria tapasztalatai szerint vélhetően köszönőviszonyban állnak az elemzett személyek belső kisugárzásával és külső besugárzásával is. (Végülis ők tették ki magukat ennek)

 

-          Alekosz exei (avagy megélhetési kurvák újratöltve). Az újratöltés persze képletes esetünkben, mivel Alekosz nem töltötte őket, legfeljebb alkohollal. Most újabb support farkat keresve őgyelegnek a villa virtuális kondérja körül, remélvén, hogy majd kirántanak egy lehúzható frissen kreált celebet. Nincs is ezzel baj, ők már bejáratódtak, a lejáratódás kockázatával így már nem kell számolniuk.

-          Alfahímek (értsd: balfaszhímek). Az alfahím fogalmával kapcsolatban valami olyan kép élhet bennünk, hogy pusztán biológiai szempontból a legideálisabb gének átörökítésére képesek, azaz pusztán párzási szempontból a legjobbak, hiszen a leginkább életképes utódokat általuk érhetik el a nők. A fazonírozott Győzike hasonmás, Zámbó Jimmy eltitkolt gyereke és Dugni kell Regina testvére némileg képzavart okozhat azoknak a fejében, akik a fajnemesítésre számítottak. Ezek az emberek legfeljebb akkor alfahímek, ha egy Alfa Rómeóban cidriztetnek le valakit, nyilván nem elhanyagolható vagyoni előnyt biztosítva a hímivarszervükön csüngő nőlény kedélyállapotát javítandó. Innen már győztes is van…De jó. Regina testvére bejutott, aki amúgy is jól bírja a bezártságot, nyilván egy BV intézettel kötött csereszerződés fejében kaphatta meg őt a csatorna StohlBuci-ért.

-          Amazonok (a három kurva) Bevallom nem értem, minek ez a kreatívkodás, beterelnek három prostit és eladják őket valami jól csengő kategóriában. Mindenesetre várakozással tekintek az amazonoknál jellegzetes harcmodort mi módon fogják megtestesíteni. Megskalpolnak bent pár férfit vagy rituálisan karóba húzzák magukat (szigorúan szexuális értelemben)?

-          Cselszövők (még három kurva) De tényleg, minek ezt, ha be akar tenni a csatorna 12 kurvát, nem kell ez izzadságszagú kocsmafilozófia, legyen egy prosti kategória és durr bele, jöjjön akinek jönnie kell, Dunán innen, Dunán túl, a Balaton hullámairól, a főutak melletti bokrokból, erdő mező vadjai, a kuplerájok rabjai. Milyen cseleket szőnének ők? Látszik, hogy a Nash-féle játékelmélet és a konspiratív logika olyan távol áll tőlük, mint a makkom Jeruzsálemtől. Hagyjuk már az etetést.

-          Dumagépek (Három beszédkényszeres köcsög). Alapvetően még szerethető karakterek is lehetnek, ha nem lesznek erőltetetten jópofák, bár valljuk be, olyan eredetien debil, sziporkázóan elmebeteg karaktert, mint Alekosz, csak többes bolygóegyüttállásokkor lőnek a földre. Ezt a Földanya nehezen reprodukálja. Ricsi úgy néz ki, mint aki kötelezőolvasmány helyett Mórcikát, Kretént és Morbidot olvasott és az olvasónaplóit is ezekből írta. Fecó úgy néz ki mint egy meleg torreádor, bár ettől még beszélhet sokat, ha éppen üres lesz a szája. Márió pedig, vagy varázsló vagy nem, de első pillantásra úgy néz ki mint Schwarzenegger fejdublőre az Elvarázsolt kastély tükörtermében ingyennapon.

-          Érzékenylelkűek (lányok, akik fröccsért dugnak). Ez a kategória szócikként szerepelhetne egy argo-értelmezőszótárban, mert annyi szinonima hozható fel velük kapcsolatban. „Szentimentális kurvák”, „lányok, akik nem értik mi történik körülöttük és folyamatosan csodálkoznak”, „lányok, akik jobbnak hiszik magukat a világnál”. A fröccsért dugás hipotézise itt azért merülhet fel, mert általában az érzékeny lelkű lányok nyitottak leginkább arra, hogy a pénz, pina, pénz régóta cáfolhatatlan közgazdaságtani összefüggését egy alteros kocsma wc-jében egy huszáros szopással cáfolják meg és mindehhez elég, ha elég elbaszott vagy, lehánytad az inged és elég fröccsöt itattál velük…mivel ők meglátják benned a zsenit, hiszen érzékenyek az ilyesmire (is)

-          Furák (idióta kurvák). Rosszabbak mint hagyományos társaik, mert az egyszerű „fizetsz, beszállsz, kiszállsz” mechanizmus felborítására is képesek. Működésük megfejtése az örökmozgó feltalálásával lenne tudományosan egyenértékű. Ők maguk sem tudják, mit miért tesznek, de szeretik a pénzt. (Persze nem megkeresni, hanem költeni). Médiatörténelmi pillanat, hogy az Edi elnevezésű nőalakzat a kutyájával együtt indul. Ennek magyarázata egyszerű: csak együtt tudták elérni a jelentkezéshez szükséges IQ szintet (nyilván a kutya vitte a dolog oroszlánrészét). A kutya neve amúgy Rudi, de reméljük azért annyira nem lesz fura Edi, hogy vele rudiztassa magát, mert vélhetően az animal szex kivágná az NMHH-nál a biztosítékot. Annamária és Adrienn nem hozott állatot, így ők nyilván nem érdekesek annyira. Emellett mindkettőjük tekintetében fellelhető a „láncfűrésszel teszek rendet a munkahelyemen” hajlam, ami nyilván kiemelte őket a zártosztályról kvalifikálódó többi muff közül.

-          Helyes pasik (tenyészet). Ehhez nincs mit hozzáfűznöm, nyilván méretes farokkal és szögletes állkapoccsal rendelkeznek. Sokat ne várjunk tőlük, hozzák amit kell, nedvesedést okozhatnak 50m-es körzeten belül. Esztétikai minőségük megítélése nem az én tisztem.

-          Összeférhetetlenek (de kivel?) Ezt a kategóriát sem értem, kivel nem férnek össze? Vélhetően olyan szociopata állatokat keresett a csatorna, akiket nagy eséllyel kiutáltak bármilyen közösségből az óvodás pisikásakeverő szakkörtől kezdve a meleg büszkeség önszerveződő recska-tanfolyamáig. Így itt is jó kilátásaik vannak az életben maradásra. Az amazonok őket fogják először a sírba kefélni.

-          Plázacicák (műkurvák). Még három "humánszolgáltató". Szeretik a testüket, befektetéseik nagy része is ebben összpontosul. Nincs meg nekik Nietzsche összes és Karácsonyra sem ezt fogják kérni. Viszont az anyagi befektetésekért cserébe fizikai befektetésekre kaphatóak. Nagy eséllyel agyhalottak, mivel a vegetatív funkciók ellátásán kívül a testük már rájött, hogy nem érdemes táplálni az agysejteket, értelmetlen befektetés lenne ez, és ugye az evolúció az olyan, hogy nem kell úszóhártya az elefántnak, mert kurvára nem úszik, ha át tud menni a folyón.

-          Skalpvadászok (NB III-as focisták) Nem biztos, hogy mind focizik, de úgy néznek ki. Mint szokás mondani: "a hivatásos focista nem sportoló, hanem tudatállapot." Állítólag tudnak csajozni, mivel vélhetően a kategória elnevezése nem arra utal, hogy hosszas prémvadászatokra mentek a zord szibériai télben, miközben tulipán alakúra fagyott a fejükön a haj. Sokkal inkább arra, hogy x nőt levadásztak. Nem csoda, a szemetet összefújja a szél.

-          Szüzek (valóban!) A legautentikusabb kategória és talán a legszerethetőbb. Itt nincs vakítás, élből elhiszem, hogy pinát még illusztrációként sem láttak a biológiakönyvben (mivel anyukájuk jó előre kivágta, óvva őket a korai tenyérkérgesedéstől). Pistike, Móricka és az éves bérszámfejtőverseny győztese szerepelnek ebben a kategóriában. Elemi balfaszkodás várható, vélhetően az amazonok Xéna üvöltésekkel tűzdelt, eseti jellegű szexuális felvilágosításban részesítik őket.

-          Szenvedélyes nők (elitkurvák) Sok lesz már az önismétlésből, de adja a magas labdákat a csatorna. Szó mi szó, ők sem főzni jöttek, lássuk be. Főleg úgy nem, hogy az egyik neve, kapaszkodj: „Seherezádé”, török nem török, nem fog gyrost árulni a Déliben.

-          Valóságshow veteránok (szánalom kategória) Nem tudni kik ezek, viszont az élet bebizonyította, hogy azóta sem vitték semmire, mivel megint itt vannak. Ők lesznek az élő ellenpélda, a tilalomfa, az elrettentő zsolozsma: Ha bejutsz, az még nem garancia arra, hogy helyed van a médiában! Úgyhogy vetkőzz, paráználkodj, káromkodj, mert kivet a celebgyár magából...És sajnos ugyanaz az átlag, pörköltszaftos ingű, humortalan lúzer maradsz, aki előtte voltál.

Címkék: vv moody

A bejegyzés trackback címe:

https://himyd.blog.hu/api/trackback/id/tr213223553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KGX 2011.09.20. 18:56:13

A bejegyzés nyelvi színvonala kiemelkedően magas, és tetszik a sok poén. Kérdés, hogy ez a VV-s csőcselék mennyiben érdemli meg, hogy ilyen magas szinten írjanak róla (még ha erős kritikai éllel is).
süti beállítások módosítása